Kolacja Szefów Kuchni
Zbliża się kolejna edycja Kolacji Szefów Kuchni! Już 16 listopada trójmiejscy mistrzowie sztuki kulinarnej połączą siły i wspólnie przygotują wyjątkową ucztę na Stadionie Energa Gdańsk. Wydarzenie ma charakter charytatywny i odbywa się w ramach projektu „Serce do Garów”.

Celem akcji jest integracja trójmiejskich szefów kuchni, promocja lokalnej gastronomii oraz pomoc potrzebującym. Autorskie, 7-daniowe menu zostanie przygotowane przez zespół dziesięciu kuchmistrzów. Gotować będą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Marcin Popielarz, Damian Mazurowski, Paweł Wątor, Przemek Woźny, Paweł Stawicki, Tomasz Koprawski i Slawomir Hahn oraz zaproszeni goście: Sylwester Lis - szef kuchni w Bukovina Resort w Bukowinie Tatrzańskiej oraz Patryk Szczepański - trójmiejski cukiernik i właściciel firmy szkoleniowo doradczej Pure Sugar.

Impreza tradycyjnie odbywa się w ramach projektu „Serce do garów”, w tym roku wspierając Kampanię Społeczną Odważni Wygrywają.


Bilety będą dostępne w restauracjach: Petit Paris, Restauracja FINO, Biały Królik Restaurant, Restauracja Kubicki, ELIKSIR. Rezerwacji można dokonać także poprzez kontakt na adres:  sercedogarow@gmail.com. Cena wynosi 280zł za osobę.

Szczegóły: TUTAJ                             

Kolacja szefów kuchni 2