Kolacja Szefów Kuchni
Już 17.11.2018r. uczestnicy Kolacji Szefów Kuchni będą mieli szansę spróbować wyśmienitych dań przygotowanych przez trójmiejskich mistrzów sztuki kulinarnej. To okazja, żeby zadowolić swoje podniebienie oraz pomóc potrzebującym – cały zysk z wydarzenia zostanie przekazany na rzecz Fundacji Przemek Dzieciom.

Kolacja Szefów Kuchni to prawdziwa gratka dla miłośników smaku. Zespół złożony z jedenastu mistrzów sztuki kulinarnej zachwyci gości swoim autorskim repertuarem już 17.11.2018r. na Stadionie Energa Gdańsk. Celem wydarzenia jest promocja trójmiejskiej gastronomii oraz integrowanie tutejszych szefów kuchni. Całość poprowadzi Robert Janowski, znany przede wszystkim ze szklanego ekranu.

Autorskie, siedmiodaniowe menu przygotowane na oczach gości stworzą: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek KoprowskiJacek Fedde, Marcin Popielarz, Kamil SadkowskiDamian MazurowskiAdam WozniakGrzegorz LabudaPaweł WątorPrzemek Woźny oraz zaproszeni goście: poznański Szef Adam Adamczak, finalista czwartej edycji programu Top Chef oraz Michał Wiśniewski - Mistrz Polski Cukierników, od 16 lat związany z Hotelem Haffner. 

Impreza odbywa się w ramach projektu „Serce do garów”, wspierając przy tym trójmiejską Fundację Przemek Dzieciom. Cena kolacji to 250zł/os. Rezerwacji można dokonać drogą mailową, na adres: sercedogarow@gmail.com.

Więcej szczegółów: tutaj