07/10/2017
18:00

Kolacja Szefów Kuchni na Stadionie Energa Gdańsk

Kulinarna #MocWrażeń po raz kolejny na gdańskim stadionie

7 października, dziesięciu trójmiejskich szefów kuchni po raz kolejny przygotuje Kolację w wyjątkowej przestrzeni bursztynowego stadionu. 

Celem przedsięwzięcia jest integracja tutejszych Szefów Kuchni, promowanie lokalnej gastronomii i dzielenie się pasją do gotowania.

Szefowie kuchni przygotują na oczach gości 7-daniowe, autorskie menu stworzone specjalnie na tą okazję. Wśród kucharzy znajdą się najlepsi, trójmiejscy wirtuozi smaku: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Jacek Fedde, Marcin Popielarz, Kamil Sadkowski, Damian Mazurowski, Adam Woźniak, Grzegorz Labuda, Paweł Wątor oraz zaproszeni goście: warszawski Szef Martin Gimenez Castro, zwycięzca pierwszej edycji programu Top Chef, a także Krzysztof Ilnicki z cukierni UMAM – znany szerszej grupie widzów z telewizyjnego programu „Bake off”.

Szefowie zachęceni sukcesem styczniowej Kolacji, która cieszyła się ogromnym zainteresowaniem, po raz kolejny stawią się w kuchni Stadionu Energa Gdańsk i zadowolą podniebienie najbardziej wymagającego Gościa.

Impreza ponownie odbędzie się w ramach Projektu „Serce do garów”. Będzie wspierała charytatywne trójmiejskie wydarzenie "Drugie urodziny Bohatera Borysa", mające na celu zwrócenie uwagi na rzadkie choroby genetyczne.

Bilety będzie można nabyć w restauracjach: Petit Paris, Sztuczka, Sztuczka Bistro, Fedde Bistro, Szafarnia 10, Biały Królik, Restauracja Kubicki, Eliksir, K5. 

Wszelkich informacji udziela Koordynator Kolacji Beata Abramowska, telefon 503 122 182, e-mail: sercedogarow@gmail.com

Rezerwacja miejsc pod e-mailem: sercedogarow@gmail.com
Cena Kolacji - 250 zł/os.

Plakat2

Newsletter

Formularz kontaktowy