Za nami kolacja na Stadionie Energa Gdańsk

Pierwsza w Polsce kulinarna uczta na stadionie w towarzystwie piłkarzy

Goście niedzielnego wydarzenia mieli okazję poznać zakamarki bursztynowego obiektu i zjeść kolację w towarzystwie piłkarzy Lechii Gdańsk. 

Wieczór rozpoczął się od zwiedzania stadionu. Wraz z przewodnikiem o jego kiluarach opowiadali pomocnik Lechii Patryk Lipski oraz obrońca Adam Chrzanowski. Dzięki obecności zawodników goście poznali wiele ciekawostek dotyczących drużyny i dowiedzieli się co piłkarzom podoba się w Trójmieście.

Najważniejszym elementem wieczoru była kolacja na trybunach stadionu. Goście zasiedli na tarasie, tuż przy wyjściu z prestiżowego Atom Clubu. W menu pojawił się grillowany bakłażan z kandyzowaną gruszką i owocami granatu, pierś z kurczaka faszerowana suszonym pomidorem i serem feta czy lody z sosem malinowym. Specjalnie na tą okazję kucharze przygotowali także menu wegetariańskie, aby każdy znalazł coś dla siebie.

Goście na pewno będą wspominali ten wieczór z sentymentem.

Newsletter

Formularz kontaktowy